خبرنگاران شیوع آنفلوآنزای معده در فصل بهار

به گزارش فرافایل، تهران- خبرنگاران- برخی بیماری ها مانند آنفلوآنزای معده با گرم شدن هوا شیوع بیشتری پیدا می کند و افراد مستعد را در معرض خطر قرار می دهد.

خبرنگاران شیوع آنفلوآنزای معده در فصل بهار

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری کلینیک مایو، آنفلوآنزای معده یا گاستروانتریت ویروسی، به التهاب و عفونت روده و معده گفته می شود و برخلاف نامش هیچ ارتباطی با آنفلوآنزا ندارد. این عارضه بر اثر ویروس های مختلفی از جمله نورو ویروس، روتاویروس و آدنوویروس ایجاد می شود.

تماس با فرد آلوده و مصرف آب و غذای آلوده مهمترین عامل انتقال این ویروس است. استفاده از ظروف و فضاهای مشترک مانند استخر و غذای بیرون از منزل نیز از دیگر راه های انتقال هستند.

احساس درد در ناحیه شکم (روده و معده)، باد گلو، نفخ، اسهال، مدفوع سبزرنگ، سوء هاضمه، حالت تهوع، استفراغ، کاهش آب بدن، لرز، خشکی دهان، انسداد معده، احساس تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، تب، ضعف، کاهش اشتها، تعریق، سردرد، کاهش ادرار و کاهش وزن از مهمترین علایم این بیماری هستند.

معمولا هیچ درمان پزشکی برای این عارضه وجود ندارد و بیمار پس از حدود 10 روز بهبود می یابد. ولی چند روش برای تسریع در بهبود بیماری وجود دارد که شامل شستن مرتب دست، شستن ظروف و سطوحی است که با گوشت نپخته در تماس بوده، ضدعفونی کردن سطوح، اجتناب از مصرف آب آلوده، طبخ مواد در مدت زمان بیشتر، نوشیدن مایعات به ویژه آب، مصرف سوپ و غذاهای سبک می شود.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران شیوع آنفلوآنزای معده در فصل بهار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران شیوع آنفلوآنزای معده در فصل بهار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید